X-Bees

Zet meer leads om in verkopen met x‑bees!

Bij B2B-verkoop duurt het normaal gesproken even om dat nieuwe contract binnen te halen. Maar wanneer prospects uw berichten negeren, of wanneer alle noodzakelijke beslissers onmogelijk te bereiken lijken, heeft u een tool nodig waarmee uw verkoopteam bij elk gesprek een plakkerige communicatie kan bieden.

 

x-bees is de oplossing voor klantcommunicatiebeheer die is gebouwd om uw B2B-pijplijn te versnellen door te doen wat uw verkoopteam het meest nodig heeft: contact houden met prospects en alle besluitvormers op één plek plaatsen.

X-Bees functies

Krijg x-bees en optimaliseer uw verkooppijplijn

Elke dag moet uw bedrijf nieuwe prospects binnenhalen, klantverloop voorkomen en bruikbare gegevens over verkoopstrategieën genereren – en dat allemaal terwijl u uw leads betrokken en tevreden houdt. Om dat allemaal efficiënt te doen, heb je x-bees nodig, de enige oplossing voor klantcommunicatiebeheer die 100% is gebouwd voor verkoop.

Technische partners

Wildix

Wildix is ​​de eerste Unified Communications-oplossing die 100% verkoopgericht is. Het bedrijf werd in 2005 opgericht met als doel een UCaaS-oplossing te ontwikkelen die de markt zou verstoren. Het heeft momenteel meer dan een miljoen actieve gebruikers in 135 landen.

AWS

Gekwalificeerde Software-badge toegekend door AWS bevestigt dat x-bees de FTR (fundamentele technische beoordeling) heeft doorstaan, is bewezen dat het voldoet aan de AWS-vereisten en -normen, en is gevalideerd door AWS voor zijn technische bekwaamheid.

X-Bees intergratie's

Verkoopversnelling met x-bees

Een verkoopproces dat zorgt voor plakkerige communicatie met uw klanten

Stap 1: Aantrekken

Het begint allemaal door leads in x-bees te brengen. Voeg eenvoudig het e-mailadres van een prospect toe aan de tool of laat potentiële klanten contact opnemen met uw verkoopteam via een widget op uw website.

Stap 2 - Bereiken

Geen verdwijnende leads meer — x-bees helpt ervoor te zorgen dat uw vervolgberichten worden gezien terwijl de prospect nog steeds die kritieke eerste interesse heeft dankzij mobiele pushmeldingen en e-mails.

Stap 3 - Verzorgen

X-bees registreert automatisch vergaderingsinformatie in Salesforce. Zo kunnen uw verkopers zich concentreren op wat belangrijk is: met klanten praten en hun behoeften begrijpen.

Stap 4 - Verbinden

Zowel verkoopagenten als prospects kunnen virtuele vergaderingen plannen met behulp van de x-bees Meeting Scheduler-tool, waar iedereen de digitale kalenders van uw verkoopteam kan bekijken en een beschikbaar moment kan selecteren.

Stap 5 - Verkoop

Klaar om een ​​demo te presenteren en de deal te sluiten? Dankzij het ingebouwde business intelligence-systeem, mogelijk gemaakt door Gong, heeft uw verkoopteam alle ondersteuning die ze nodig hebben om een ​​nieuwe klant binnen te halen.

Stap 6 - Blijdschap

U weet dat de communicatie met de klant niet stopt zodra de deal is gesloten. Dankzij de ingebouwde analyses van x-bees beschikt u over alle klantinformatie die u nodig hebt om producten te upsellen en een kleverig klantenbestand op te bouwen dat steeds terugkomt naar uw bedrijf.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Onze IT-ondersteuning is uitstekend georganiseerd. Onze medewerkers staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

nl_NL_formalNL