Stageplek
ICT-beheerder

Zoek jij ons?

Als je op zoek bent naar een jong, snel groeiend ICT bedrijf waar je veel kennis en ervaring kunt opdoen met eigentijdse IT omgevingen en oplossingen, dan is deze stageplaats echt iets voor jou!
Wij zoeken een enthousiast multi-talent. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en het leuk vindt om anderen te helpen met technische problemen.

Je komt te werken in een team van IT professionals die zich bezighouden met het inrichten en beheren van werkplekken incl. randapparatuur, software, mail en telefonie (VoIP). De werkzaamheden zijn erg divers. De ene dag hou je je bezig met het updaten van software, de andere dag help je gebruikers met het resetten van passwords of richt je nieuwe laptops voor ze in.

De meeste werkzaamheden vinden plaats op het hoofdkantoor in Werkendam, maar het kan zijn dat je ook naar de klant toegaat om ter plekke praktische ondersteuning te geven. Je maakt kennis met allerlei verschillende bedrijven, omgevingen en technieken.

Tijdens deze stage krijg je de ruimte om veel te zien en te ontdekken. We zoeken dan ook iemand die het leuk vindt om zich nieuwe dingen eigen te maken, zelfstandig kan werken en stevig in de schoenen staat. Natuurlijk kun je altijd je collega’s inschakelen als je ergens niet uitkomt.

Wat breng jij?

Ons aanbod

nl_NL_formalNL