Servicedesk engineer

Zoek jij ons?

ATTComputer wordt gevormd door een compact, hecht team van gedreven ICT-specialisten. Wij zijn aanpakkers die het belang van onze klanten altijd centraal stellen en hen de best mogelijke oplossingen en service bieden. Onze bestaande klanten zijn trouw en er komen steeds meer nieuwe klanten bij. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega met dezelfde mentaliteit.

 

Werken bij ATTComputer betekent dat je allround bent, veel persoonlijk contact hebt met klanten, nauw samenwerkt met je collega’s en geen last hebt van al te veel formele structuren en hiërarchie. We werken allemaal samen aan onze projecten. Onze klanten zijn veelal zakelijke dienstverleners, zoals advocatenpraktijken en administratiekantoren. Bedrijven die moeten kunnen vertrouwen op hun ICT-systemen. Of het nu om integrale Cloud-oplossingen of om servergebonden systemen gaat. We werken serieus hard, maar er wordt ook veel gelachen!

Wat breng jij?

Functie-eisen en wensen

We zijn op zoek naar een doener met een positieve hands-on, gedreven en enthousiaste mentaliteit. Wat verder nodig is om deze functie succesvol in te kunnen vullen is:

Ons aanbod

In elk geval dus een informele en collegiale werksfeer. Daarnaast bieden we je een prima beloning en arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden, investeren wij in tijd en budget voor trainingen en opleiding.

nl_NL_formalNL