over ons

Wij stellen middelgrote- en grote bedrijven in staat slimmer, efficiënter en effectiever te werken middels ICT oplossingen.

ATTComputer is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige ICT-diensten en oplossingen.

Als jouw betrouwbare partner voor technologie staan we klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van succes met behulp van innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen.

Met onze diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en ons team van ervaren professionals bieden we een breed scala aan diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een kleine onderneming bent die behoefte heeft aan kosteneffectieve IT-ondersteuning, of een groter bedrijf dat op zoek is naar geavanceerde infrastructuren en softwareoplossingen, bij ATTComputer zit je goed.

 

Wij begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen en doelstellingen heeft. Daarom werken we nauw samen met jou om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Onze expertise strekt zich uit over verschillende gebieden, waaronder infrastructuurbeheer, netwerkondersteuning, cloudoplossingen, cybersecurity en meer. We zijn er om je te helpen bij het realiseren van jouw IT-doelstellingen, ongeacht de omvang van jouw organisatie.

Betrouwbaarheid
&
veiligheid

Bij ATTComputer staat betrouwbaarheid en veiligheid voorop. We begrijpen dat jouw gegevens van onschatbare waarde zijn en dat gegevensbescherming cruciaal is. Daarom nemen we strenge beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens te allen tijde veilig zijn. Met geavanceerde beveiligingsprotocollen en monitoringssystemen beschermen we jouw bedrijf tegen bedreigingen en zorgen we voor een veilige werkomgeving.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke benadering van klantenservice. We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en streven ernaar om een vertrouwde adviseur te zijn op het gebied van technologie. Ons team van professionals staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. We zijn er om jou te helpen slagen en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 

24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Onze IT-ondersteuning is uitstekend georganiseerd. Onze medewerkers staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

nl_NL_formalNL