Endpoint security

Ontdek hoe de Endpoint security markt zich ontwikkeld en wat de verschillen zijn tussen klassieke en modern Antivirus en Malware protectie.

Macro trends zoals cloud en mobiliteit veranderen de eisen voor endpoint security. Data kan worden opgeslagen on-premises, in publieke clouds of op endpoints en moet 24×7 worden beschermd ongeacht waar de data zich bevindt. Tegelijkertijd is deze data een high-value target voor de georganiseerde misdaad. De totale wereldwijde impact van cybercrime is gestegen tot zo’n 3 miljard EURO, waardoor het winstgevender is dan de wereldwijde handel in marihuana, cocaïne en heroïne gecombineerd.

Dus hoe zorg je ervoor dat zakelijke gegevens beschermd worden zonder het verlies van de flexibiliteit die nodig is om te kunnen concurreren in een snel evoluerende markt?

 

Historisch gezien is de strijd tussen cybercrime en bescherming altijd zeer reactief geweest. Eerst moest een bedreiging zoals een virus zichzelf presenteren en dan pas reageerde de antivirus industrie door een bedreiging te blokken door het schrijven van zogenaamde ‘signatures’ waarmee een virus kan worden gedetecteerd en geblokkeerd.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Onze IT-ondersteuning is uitstekend georganiseerd. Onze medewerkers staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

nl_NL_formalNL