Classound

Heeft u een vraag over Classound?

Bent u geïnteresseerd in veilig en zuiver bellen? Neem dan contact met ons op!

Wat is classound?

CLASSOUND is de enige oplossing waarmee u overal ter wereld kunt genieten van eersteklas audiokwaliteit, veilig in de cloud. Het biedt het eersteklas geluid dat u verdient, waar u ook voor werkt.

CLASSOUND is een ingebouwde VoIP-trunk, direct beschikbaar in het Wildix-systeem. Het is vooral handig voor internationale bedrijven met kantoren in verschillende landen omdat het hen de mogelijkheid geeft om al hun kantoren met dezelfde operator te verbinden, en voor bedrijven die klanten en partners over de hele wereld hebben en alleen maar internationale gesprekken moeten voeren en ontvangen.

Veilig en veel

Alleen Wildix heeft een 100% veilige SIP trunking-oplossing die VoIP-oproepen van bedrijven naar meer dan 200 (DID’s in meer dan 100) landen en gebieden brengt.

Met Wildix zijn internationale gesprekken volledig beschikbaar vanaf uw VoIP-telefoon, mobiele telefoon of een ander apparaat op uw internetverbinding.

Het is allemaal mogelijk met Wildix’ revolutionaire manier om verbinding te maken met internationale telefoonlijnen: CLASSOUND , uw internationale provider voor First Class Sound over de hele wereld.

De voordelen van Classound

Voer en ontvang audio- / video gesprekken van hoge kwaliteit

Weten waarvoor je betaald

Optimaal bereikbaar

Altijd veilig

Classound Best international SIP service

CLASSOUND has been recognised as the BEST INTERNATIONAL SIP SERVICE at UC Partner Awards 2021 by UC Today!

24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Onze IT-ondersteuning is uitstekend georganiseerd. Onze medewerkers staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

nl_NL_formalNL